Trouwjurken

Home - Trouwjurken

Vindt jouw trouwjurk voor jullie onvergetelijke huwelijksdag

Nieuwste collectie is binnen!

Vindt jouw droomjurk in de uitgebreide collectie trouwjurken van Weggemans Bruidsmode.
Onze trouwjurken zijn apart, trendy en stijlvol en hebben een geweldige kwaliteit, hierdoor bieden ze ook de perfecte pasvorm voor ieder figuur. Dus ook voor de niet standaard maten hebben we een royale collectie op voorraad. Iedere bruid is uniek en dit komt terug in ons ruime aanbod aan verschillende bruidsmodestijlen en kleuren binnen onze collectie. Heb je trouwplannen maak dan een gezellige afspraak, je kunt bij ons vanzelfsprekend passen in royale paskamers met alle bijpassende accessoires zoals sluiers, bruidsschoenen, sieraden en prachtige andere accessoires zoals jasjes en stola’s.

Gratis High Tea en €100 korting

Bij een afspraak voor het uitzoeken van je trouwjurk wordt door ons een gratis High Tea aangeboden. Daarnaast krijg je bij aanschaf van een trouwjurk een korting van maar liefst €100 op een trouwpak!

De moderne bruid & bruidegom.
Jullie trouwjurk en trouwpak perfect op maat

Alles voor een perfecte dag!

Wij hebben een ervaren eigen atelier waar iedere trouwjurk exact op maat, of wanneer gewenst, iedere verandering door onze ervaren coupeuses aangepast wordt.
Zodat jouw droomjurk perfect passend wordt afgeleverd voor jouw huwelijksdag. Wij hebben al trouwjurken vanaf € 998,– en onze meest luxueuze merken trouwjurken gaan tot hooguit € 3000,–.

Afspraak maken

Klik op onderstaande merken om enkele trouwjurken daarvan te zien, helaas staan niet alle trouwjurken op onze website