Onze winkel

Home - Onze winkel

Een onvergetelijke dag bij Weggemans Bruidsmode

Gezellig afspraak met High Tea!

Welkom bij onze bruidsmode speciaalzaak, waar liefde en elegantie al 90 jaar samenkomen! Wij zijn trots op onze lange geschiedenis van het leveren van prachtige bruidsmode voor bruid en bruidegom, kinderen en bruidsouders. Ons familiebedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot een ware bron van vertrouwen en vakmanschap in de bruidsmode-industrie. Ons geheim ligt in ons eigen atelier, waar we met liefde en passie de meest verfijnde en unieke bruidsjurken en trouwkostuums creëren. Voor prachtige bruidsmode voor zowel de bruid (trouwjurken), en ook natuurlijk de bruidegom (trouwpakken) verkopen wij al jaren de mooiste bruidsmode merken. En voor kwaliteit en service op bruidsmode gebied ben je bij Weggemans Bruidsmode al meer dan 90 jaar op het juiste adres! Op The Perfect Wedding staan sinds kort enkele ervaringen van onze bruidsparen. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en we zijn best trots met een gemiddelde beoordeling van een 9.6 van onze bruidsparen. Ook bij Top Trouwbedrijven staan we zowel voor Bruidsmode als voor Trouwpakken bekend als erkende bruidsmode winkel.

Afspraak met High Tea

Bij een afspraak neem je natuurlijk mensen mee die je na aan het hart gaan, en daarom maken wij van deze afspraak een gezellige en onvergetelijke gebeurtenis. Geef dus even door hoeveel mensen je mee wilt nemen, dan houden wij daar rekening mee. Achter ons bedrijf hebben wij een eigen parkeerterrein, dus jullie kunnen ook gratis parkeren.

Jouw pasafspraak plannen

Online oriënteren naar bruidskleding is leuk op verschillende sites, maar persoonlijk advies én kijken, voelen en passen is veel belangrijker. Onze medewerkers zijn natuurlijk op de hoogte van alle trends op het gebied van de Bruidsmode van dit moment en daarom is een afspraak zo belangrijk. Iedere bruid en bruidegom is uniek en wil op haar en zijn trouwdag stralen en de show stelen. En dat willen wij ook en daar helpen wij jullie heel graag bij. Maak vrijblijvend online een afspraak via ‘Afspraak maken’ of neem telefonisch contact op.
We zijn bereikbaar op: 0591-612742

Waar vind ik Weggemans Bruismode?

Wij zijn sinds 1934 gevestigd aan de rand van het centrum van Emmen, en zeer goed en makkelijk bereikbaar, op een steenworp afstand van het grote parkeerterrein van Wildlands. Emmen ligt aan de A28 vanuit Assen, Hoogeveen, Meppel, Beilen, Staphorst, de Wijk en Westerbork. Maar ook vanuit Groningen, Zwolle, Hardenberg, Klazienaveen, Coevorden en Steenwijk, Twist, Meppen, Oldenburg en Lingen.

Trouwtips & Trouwlocaties in Drenthe

Een paar trouwlocaties, fotografen en weddingplanners die hun sporen ruimschoots hebben verdiend bij het cateren, organiseren en meewerken op prachtige huwelijksfeesten van honderden van onze bruidsparen.

Meer informatie

Een trouwjurk en trouwpak op maat

Alles voor een perfecte dag!

Wij hebben een ervaren eigen atelier waar iedere trouwjurk exact op maat, of wanneer gewenst, iedere verandering door onze ervaren coupeuses aangepast wordt.
Zodat jouw droomjurk perfect passend wordt afgeleverd voor jouw huwelijksdag. Wij hebben al trouwjurken vanaf €998 en onze meest luxueuze merken trouwjurken gaan tot hooguit €3500.

Afspraak maken