Bel ons 0591-612742

Wilhelminastraat 108, 7811 JP Emmen

Volg ons:

WIJ DOEN WEER MEE!
TOP TROUWBEDRIJVEN 2021/2022
MEER INFORMATIE
VOOR UW PERFECTE DAG Komt u eerst bij Weggemans Bruidsmode STOP NOOIT MET DROMEN.

Een onvergetelijke dag bij Weggemans Bruidsmode!

WEGGEMANS BRUIDSMODE

Voor prachtige bruidsmode voor zowel de bruid (trouwjurken), en ook natuurlijk de bruidegom (trouwpakken) verkopen wij al jaren de mooiste bruidsmode merken. En voor kwaliteit en service op bruidsmode gebied ben je bij Weggemans Bruidsmode al meer dan 80 jaar op het juiste adres! Op The Perfect Wedding staan sinds kort enkele ervaringen van onze bruidsparen. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en we zijn best trots met een gemiddelde beoordeling van een 9.5 van onze bruidsparen. Ook bij Top Trouwbedrijven staan we zowel voor Bruidsmode als voor Trouwpakken bekend als erkende bruidsmode winkel.

GEZELLIGE AFSPRAAK MET GRATIS HIGH TEA

Bij een afspraak neem je natuurlijk mensen mee die je na aan het hart gaan, en daarom maken wij van deze afspraak een gezellige en onvergetelijke gebeurtenis. Geef dus even door hoeveel mensen je mee wilt nemen, dan houden wij daar rekening mee. Achter ons bedrijf hebben wij een eigen parkeerterrein, dus jullie kunnen ook gratis parkeren.

JOUW PASAFSPRAAK PLANNEN

Online oriënteren naar bruidskleding is leuk op verschillende sites, maar persoonlijk advies én kijken, voelen en passen is veel belangrijker. Onze medewerkers zijn natuurlijk op de hoogte van alle trends op het gebied van de Bruidsmode van dit moment en daarom is een afspraak zo belangrijk. Iedere bruid en bruidegom is uniek en wil op haar en zijn trouwdag stralen en de show stelen. En dat willen wij ook en daar helpen wij jullie heel graag bij. Maak vrijblijvend online een afspraak via ‘Afspraak maken’ of neem telefonisch contact op.
We zijn bereikbaar op: 0591-612742

WAAR VIND IK WEGGEMANS BRUIDSMODE IN EMMEN?

Wij zijn sinds 1934 gevestigd aan de rand van het centrum van Emmen, en zeer goed en makkelijk bereikbaar, op een steenworp afstand van het grote parkeerterrein van Wildlands. Emmen ligt aan de A28 vanuit Assen, Hoogeveen, Meppel, Beilen, Staphorst, de Wijk en Westerbork. Maar ook vanuit Groningen, Zwolle, Hardenberg, Klazienaveen, Coevorden en Steenwijk, Twist, Meppen, Oldenburg en Lingen.