Bel ons 0591-612742

Wilhelminastraat 108, 7811 JP Emmen

Volg ons:
Weggemans Bruidsmode > Bruidsmoeder en Gelegenheidskleding

Bruidsmoeder nieuwe collectie

Wij voeren meerdere merken voor Bruidsmoeders en ook voor Gasten van bijvoorbeeld Bruiloften of chique feestjes: Eén prachtig en opvallend merk van onze  collectie is bijvoorbeeld Linea Raffaelli , dit merk voert meerdere lijnen voor de bruidsmoeders en voor gasten van casual, chique tot avondkleding. Voor elke gelegenheid vindt u wel een mooie outfit in onze schitterende collectie. Deze collectie wisselt per week . Interesse? Neemt u dan even bericht met ons op via het contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook: 0591-612742

Welke bruidsmoeder kleding past bij mij?

Moeder van de bruid of bruidegom? Gefeliciteerd! Natuurlijk wilt u wanneer uw kind trouwt er als bruidsmoeder prachtig en trots uitzien, daarom hebben wij een prachtige collectie voor de bruidsmoeder op voorraad. Maar hoe vindt u nu de perfecte bruidsmoeder outfit?

Voor de bruidsmoeders hebben wij een ruime keuze uit pakjes en stijlvolle combinaties. Alles kan op maat en in vele verschillende kleuren gemaakt worden op ons eigen atelier. Wij nemen samen met u alle tijd om de juiste kleding voor u uit te zoeken.

Laat u verwennen met een heerlijke High Tea en onze grote collectie bruidsmoeder kleding. Neem eventueel u vriendinnen mee en maak er samen een gezellige dag van!

Bruidsmoeder schoenen en clutches

Wanneer u bij ons uw kleding uitzoekt kunt u ook bij ons terecht voor uw schoenen en bijpassende handtas of clutch. U kunt een uw goed zittende schoen en tas uitzoeken uit een ruim aanbod van prachtige schoenen, en wij verzorgen voor u dat de schoenen en tas in een perfecte kleur worden bijgeleverd. Levertijd van de schoenen is twee weken. Voor info over schoenen kunt u kijken bij ons huismerk Elsa Coloured shoes 

Naast de schoenen en clutches bieden wij de mogelijkheid het geheel af te stylen met sieraden, hoeden en andere accessoires. Moeders zoek niet langer en laat u geheel vrijblijvend adviseren!

Bruidsmoeder kleding op maat

Heeft u een maat die het u moeilijk maakt om zo uit confectie te kiezen, dan hebben wij voor u de oplossing. Op maat gemaakte kleding helemaal speciaal voor u ontworpen en op maat gemaakt door onze ervaren coupeuses: u kunt de stof en zelfs het model en eigenlijk alles zelf samen stellen zoals u het wilt. Geen problemen met een maatje meer of minder, u krijgt bij ons de kleding waarmee u kunt stralen op deze zo bijzondere dag!