Afspraak maken

Home - Afspraak maken

Wij zijn van 11 tot en met 23 augustus gesloten ivm vakantie

Afspraak maken

Een afspraak maken is altijd vrijblijvend!

Online oriënteren naar bruidskleding is leuk op verschillende sites, maar persoonlijk advies én kijken, voelen en passen is veel belangrijker. Onze medewerkers zijn natuurlijk op de hoogte van alle trends op het gebied van de Bruidsmode van dit moment en daarom is een afspraak zo belangrijk.

Iedere bruid en bruidegom is uniek en wil op haar en zijn trouwdag stralen en de show stelen. En dat willen wij ook en daar helpen wij jullie heel graag bij. Maak vrijblijvend een afspraak door het afspraak formulier in te vullen of telefonisch contact op te nemen. Tijdens openingstijden zijn we bereikbaar op: 0591-612742

Jouw gegevens

  "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met privacy verklaring."This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  Een trouwjurk en trouwpak op maat

  Alles voor een perfecte dag!

  Wij hebben een ervaren eigen atelier waar iedere trouwjurk exact op maat, of wanneer gewenst, iedere verandering door onze ervaren coupeuses aangepast wordt.
  Zodat jouw droomjurk perfect passend wordt afgeleverd voor jouw huwelijksdag. Wij hebben al trouwjurken vanaf €998 en onze meest luxueuze merken trouwjurken gaan tot hooguit €2500.

  Afspraak maken