Bel ons 0591-612742

Wilhelminastraat 108, 7811 JP Emmen

Volg ons:
Weggemans Bruidsmode > Afspraak maken

Jouw gegevens

Een afspraak maken is altijd vrijblijvend! Weet je nog niet wat je precies wil? Geen probleem, bij ons in de winkel hebben we een grote collectie trouwjurken en trouwpakken.

  "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."

  Jouw afspraak plannen

  Online oriënteren naar bruidskleding is leuk op verschillende sites, maar persoonlijk advies én kijken, voelen en passen is veel belangrijker.

  Onze medewerkers zijn natuurlijk op de hoogte van alle trends op het gebied van de Bruidsmode van dit moment en daarom is een afspraak zo belangrijk.

  Iedere bruid en bruidegom is uniek en wil op haar en zijn trouwdag stralen en de show stelen. En dat willen wij ook en daar helpen wij jullie heel graag bij.

  Maak vrijblijvend een afspraak door het afspraak formulier in te vullen of telefonisch contact op te nemen. Tijdens openingstijden zijn we bereikbaar op: 0591-612742

  bruidsafdeling-weggemans-bruidsmode-emmen

  Corona voorzorgsmaatregelen:

  WIJ ZIJN WEER NORMAAL GEWOON GEOPEND MET IN ACHTNEMING VAN IEDERS GEZONDHEID.

  • Je kunt bij een afspraak weer meerdere gasten meenemen. Graag wel even overleggen van te voren bij he maken van de afspraak.
  • Op dit moment is het niet nodig om een mondkapje te dragen, maar heb je liever dat jij en ook wij een mondkapje dragen dan horen we dat graag.
  • We hebben hele ruime paskamers dus geen kleine pashokjes zodat je heerlijk en ongestoord kunt passen.  Ben je helemaal van top tot teen door onze stylistes aangekleed, pas dan zien je gasten na het openen het gordijn van de paskamer wat je draagt. En natuurlijk hebben we een prachtige collectie voor jullie grote dag! Ook voor kinderen zijn er veel mogelijkheden om ze prachtig een deel te laten uitmaken van jullie dag.
  BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN BRUIDSJURK EN/OF EEN  TROUWPAK ? GA DAN NIET TE LAAT OP ZOEK, DIT IN VERBAND MET DE LEVERTIJDEN VAN ONZE KLEDING. WIJ ADVISEREN OM MINIMAAL 8 MAANDEN VAN TE VOREN OP ZOEK TE GAAN! HELEMAAL NU TIJDENS DEZE BIJZONDERE TIJD ZIJN DE LEVERTIJDEN LANGER DAN NORMAAL!