Bel ons 0591-612742

Wilhelminastraat 108, 7811 JP Emmen

Volg ons:
Weggemans Bruidsmode > Afspraak maken

Jouw gegevens

Een afspraak maken is altijd vrijblijvend! Weet je nog niet wat je precies wil? Geen probleem, bij ons in de winkel hebben we een grote collectie trouwjurken en trouwpakken.

  "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."

  Jouw afspraak plannen

  Online oriënteren naar bruidskleding is leuk op verschillende sites, maar persoonlijk advies én kijken, voelen en passen is veel belangrijker.

  Onze medewerkers zijn natuurlijk op de hoogte van alle trends op het gebied van de Bruidsmode van dit moment en daarom is een afspraak zo belangrijk.

  Iedere bruid en bruidegom is uniek en wil op haar en zijn trouwdag stralen en de show stelen. En dat willen wij ook en daar helpen wij jullie heel graag bij.

  Maak vrijblijvend een afspraak door het afspraak formulier in te vullen of telefonisch contact op te nemen. Tijdens openingstijden zijn we bereikbaar op: 0591-612742

  bruidsafdeling-weggemans-bruidsmode-emmen

  Corona voorzorgsmaatregelen:

  WIJ ZIJ GEWOON GEOPEND MET IN ACHTNEMING VAN IEDERS GEZONDHEID.

  • Je kunt bij een afspraak maximaal 5 gasten meenemen.
  • We vragen je vriendelijk om een mondkapje voor jou en voor je gasten mee te nemen.  Mocht je deze vergeten, dan reiken we je bij binnenkomst eentje uit.
  • Bij ontvangst/binnenkomst bieden we jullie de mogelijkheid om je handen te reinigen. Onze medeweerkster zal dan ook nog korte instructie/uitleg geven m.b.t  alle maatregelen die we genomen hebben.
  • Onze medewerkster zal je met mondkapje/spatscherm en handschoenen behulpzaam zijn met het aan en uitkleden van de bruidsjurken, wij hebben hele ruime pasruimtes en daarom ook geen probleem.

  Ondanks alle maatregelen lukt het ons toch iedere keer om er een gezellige ervaring van te maken, dus kom gerust langs. We hebben een prachtige collectie voor jullie grote dag!

  BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN BRUIDSJURK EN/OF EEN  TROUWPAK ? GA DAN NIET TE LAAT OP ZOEK, DIT IN VERBAND MET DE LEVERTIJDEN VAN ONZE KLEDING. WIJ ADVISEREN OM MINIMAAL 8 MAANDEN VAN TE VOREN OP ZOEK TE GAAN! HELEMAAL NU TIJDENS DE CORONA TIJD ZIJN DE LEVERTIJDEN LANGER DAN NORMAAL!