Bel ons 0591-612742

Wilhelminastraat 108, 7811 JP Emmen

Volg ons:
Weggemans Bruidsmode > Bruidsaccessoires

BRUIDSACCESSOIRES

Bruidsaccessoires maken je outfit op je trouwdag compleet en zorgen ervoor dat de stijl van je trouwjurk wordt vervolmaakt met bijpassende accessoires en je kunt schitteren tijdens de mooiste dag van je leven. Wij hebben een breed assortiment bruidsaccessoires: van schoenen in de juiste kleur en die ook nog eens lekker zitten tot het perfecte ondergoed, goed ondergoed maakt mede dat jouw trouwjurk perfect om je lichaam zit.  Ook hebben we natuurlijk ceinturen en sluiers. Deze accessoires worden vaak bij of het uitzoeken van je trouwjurk of de pas beurten van je trouwjurk uitgezocht, zodat ze perfect bij de door jou uitgezochte jurk passen. Ook voor je man in spe hebben we verschillende soorten accessoires die het pak net even afmaken. Speciaal voor hem hebben we luxueuze trouwpakken.

sluier1

VAN BOHEMIAN TOT ROMANTISCH…

Door te kiezen voor de juiste bruidsaccessoires creëer je in een handomdraai een vintage, klassieke of juist moderne look. Zo kun je voor een romantische touch kiezen door een kanten sluier en een chique ceintuur toe te voegen aan jouw bruidsjurk voor een extra beetje bling.  Voor een bohemian touch mag een haardiadeem, een bloemcorsage of een sierlijke rugketting niet ontbreken. Voor het absolute WOW-gevoel helpen onze specialisten je graag met het kiezen van de juiste accessoires.

sluier2

SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERD:

DE MOOISTE MAAR OOK DE BESTE BRUIDSACCESSOIRES!

De juiste bruidsaccessoires maken jouw bruidslook helemaal compleet. Om je een beeld te geven van de mogelijkheden hebben we een aantal populaire bruidsaccessoires van Poirier Modellen en schoenen van Elsa Rainbow geselecteerd. Van beide topmerken zijn wij al meer dan 20 jaar topdealer. Ook zijn we al jaren dealer van Abrazi: leverancier van de mooiste swarovski bruidssieraden.

SLUIERS

Door een mooie sluier toe te voegen aan jouw trouwjurk voelen veel vrouwen zich pas een echte bruid. Tegenwoordig hebben we een ruime keuze in sluiers bijpassend bij allerlei stylen van de trouwjurken: met glasparels, royale kantranden, smalle kantranden of heel sober maar heel chique de soepel vallende effen sluier.  Je kunt ervoor kiezen om de sluier met kammetjes of spelden vast te laten zetten door je kapper in het bruidskapsel, en bijpassend is van oudsher vaak een diadeem hierbij ook prachtig, maar een diadeem past zeker niet klakkeloos bij iedere trouwjurk en daarom zijn er nog veel meer mogelijkheden. Daarnaast is het ook om gedurende de dag te variëren in lengtes van sluiers. Zo kiezen steeds meer bruiden ervoor om overdag een lange sluier te dragen en deze ’s avonds te verwisselen voor een korte variant of de hele sluier te vervangen door een ander haar accessoire. Bij het losbarsten van het feest is dit natuurlijk ook misschien voor jou wel net zo makkelijk.

sluier3